Blog

Walk of Fame pagina aangevuld.

Zo af en toen nog wel eens een shoot ergens tussendoor. Dus weer wat van de gemaakte foto's in de Walk of Fame geplaatst. Uiteraard de bovenste rijen.

Schermafbeelding van de bijgewerkte website van www.nicolaes.nl

Website bijgewerkt

De website heeft een hele grote vernieuwing ondergaan. Zo is er vooral gelet op het uiterlijk, de snelheid, de prestaties en de gebruiksvriendelijkheid. Het heeft maar een paar weken gekost dus ik hoop dat jullie er plezier aan beleven.

Mocht je fouten tegenkomen laat ze me dan even weten svp.

Foto's Benidorm geplaatst

Het reizen beviel ons wel weer en opnieuw weer Spanje niet zien zoals in 2020 leek ons niet zo'n leuk idee dus al snel na de tweede keer Normandië zijn we in oktober naar Benidorm gegaan. Vroeger kwamen we daar vaak, soms wel twee keer per jaar en dat was in 2005 voor het laatst. De laatste jaren hadden we steeds vaker het gevoel dat we er weer eens moesten gaan kijken. Na wat onderling overleg leek het ons voor dit jaar een leuk avontuur en zijn we in drie dagen naar Benidorm gereden.

Het was top vooral in het achterland.

De foto's van deze trip vind u in op de pagina On the Road in Spanje.

Nog meer foto's van Normandië geplaatst

Voor september 2021 hadden we een vakantie van drie weken geboekt in ons vertrouwde vakantie stekje Santa Suzanna in Spanje. Drie dagen voor vertrek kregen we te horen dat het hotel dicht zou gaan ivm onderbezetting. We kregen wel keurig netjes twee alternatieven aangeboden maar dat was niet ons ding dus de de vakantie van september maar helemaal geannuleerd.Nood breekt wetten en omdat we het in juni best lekker naar ons zin hadden gehad in Normandië maar weer een weekje Grandcamp Maisy geboekt. Het schiereiland van Normandië is nou eenmaal prachtig dus het was opnieuw genieten geblazen. 

Een aantal foto's geplaatst in de map On the Road in Frankrijk.

Zoals het hoort staan de laatste nieuwe bovenaan.

Nieuwe foto's van Normandië geplaatst

Juni 2021, na een lange periode van weinig kunnen en onzekerheid over het wel of niet op vakantie kunnen gaan door de corona hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we voor een paar dagen naar Normandië gegaan. De bedoeling was eigenlijk om een rondreis te maken en na Normandië ook nog naar Bretagne en de Vendee te gaan. Normandië was geen enkel probleem maar toen we in Bretagne aan waren gekomen was het moeilijk om een leuke slaapplaats te vinden. Wisten wij veel dat in dat weekend net de Tour de France daar van start zou gaan. Dus maar doorgereden naar de Vendee maar ook daar was het moeilijk dan maar in één ruk naar huis gereden.

Was toch best wel leuk.

De foto's vind u in de map On the Road in Frankrijk.

nicolaes.nl is een website die de resultaten van mij, René Nicolaes, als fotograaf laat zien. Dit gebeurd door een aantal foto's te tonen in portfolio's en andere mappen op deze website.
Fotografie is voor mij een passie maar geen obsessie.
René Nicolaes Fotografie